Македонија

Попоски на редовни разговори со пратениците во Европскиот парламент

Попоски на редовни разговори со пратениците во Европскиот парламент

Министерот за надворешни работи Никола Попоски денеска престојува во Брисел.

За време на посетата се планирани редовни разговори со пратениците во Европскиот парламент. Министерот ќе се сретне со европратениците: Елмар Брок, Иво Вајгл, Тања Фајон, Моника Маковеј, Едуард Кукан и Жозеф Дол.