среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Промоција на книгата „Крстана во Њујорк“ од Крсто Топузоски

kniga

Последни вести

Во мултимедијалниот културен центар „Матица ексклузив“, во вторник, 16 декември со почеток во 18:00 часот ќе биде промовирана книгата „Крстана во Њујорк“ од Крсто Топузоски.

За делото ќе говори Проф. д-р  Веле Смилевски.

Најчитани вести