недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 10

Пуштени во употреба две нови улици во Мичурин

ul

Последни вести

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски заедно со градоначалникот на општина Аеродром Ивица Коневски пуштија во употреба две улици во најстарата населба во Аеродром Мичурин.

Проектот опфати изградба поточно реконструкција на улиците „Анастас Митрев“ и „Венјамин Мачуковски“. За овој проект општината издвои околу три милиони денари од својот буџет.

Најчитани вести