Македонија

Седница за пратеничкки прашања денеска во Собрание

Седница за пратеничкки прашања денеска во Собрание

Собранието на Република Македонија денеска ќе ја одржи 46. седница.

Како последен четврток од месецот и денеска на собраниската седница ќе бидат поставувани пратенички прашања.