сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 0

Седум тајни на Универзумот што ќе ви помогнат да ги остварите желбите

srekjaaa-1

Поврзани вести

Остварете ги своите желби со помош на овие седум тајни на Универзумот.

  1. Бидете секогаш тука и сега и целосно опуштени

Најважно е да бидете тука и сега. Единственото време во кое можете нешто да создадете е сегашноста. Луѓето прават грешка и ги креираат идните настани така што се фокусираат на иднината. Тоа само ја турка вашата цел подалеку.

Значи, првата работа што мора да ја знаете е секогаш да бидете фокусирани на сегашноста.

  1. Правилно поставете ја целта – морате да имате јасна идеја во она што сакате да го постигнете

Целта мора….

Најчитани вести