Свет

Си Ен Ен ја смести Украина во Пакистан

Си Ен Ен ја смести Украина во Пакистан

Во свој извештај, Си Ен Ен источните делови на Украина ги прикажа во Пакистан.

Стрелката со украинско знаме по грешка завршила подалеку, до Јужна Азија.

Ова не е прв пат Си Ен Ен, да направи вакви грешки. Минатата година овој гигант го смести Хонг Конг во Јужна Америка, а пред тоа ги разлути гледачите откако Лондон го стави во Норфолк.