ТОП,Македонија

ВИДЕО: Опозициската Телма жестоко удри по Оливер Спасовски

ВИДЕО: Опозициската Телма жестоко удри по Оливер Спасовски

После силните критики за расипништво и некомпетентност кои технички назначениот Министер за внатрешни работи Оливер Спасовски ги доби за само една недела, најновата критика пристигна од опозициската Телма.

Телма го обвинува Спасовски за нетранспарентност и блокада на протокот на информации.

Однесувањето на Спасовски го образложуваат со проблемите кои ги предизвика преку повлекувањето на овластувањата, а крајниот исход според новинарите е КЛАСИЧЕН КОМУНИЗАМ.

Еве како Телма гледа на работењето на Оливер Спасовски.