Фероинвест

Пронајдени се 6 резултати на тема „Фероинвест“
Македонија

Само во Скопје во последниот мандат на Трајановски се изградени 176 водоводни и канализациони мрежи во должина од 57 километри

Тендерашот Кочо Анѓушев денес излезе со нови лаги и отворено манипулираше. Кога вицперемиерот Кочо Анѓушев говори за водоводи и канализации,...