непотизам

Пронајдени се 16 резултати на тема „непотизам“
Македонија Политика

Стојаноски: За Рашковски и СДСМ државата е нивна приватна сопственост, а институциите нивни приватни фирми

Генералниот секретар на Владата на Република Македонија, Драги Рашковски се’ уште молчи за своето незаконско, криминално и недомаќинско...
Македонија Политика

Костовски: Адвокатската канцеларија на близок на Рашковски за неколку часа наплатила од Владата 36.788 денари

Адвокатската канцеларија на Дејан Костиќ, близок на генералниот секретар Драги Рашковски очигледно е омилената канцеларија на Владата...