Владо Мисајловски

Пронајдени се 22 резултати на тема „Владо Мисајловски“
Македонија

Мисајловски: Младите луѓе и нивната енергија ќе бидат носител на новата ера во Ѓорче Петров (ФОТО)

Кандидатот за градоначалник на Општина Ѓорче Петров од ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски денес оствари средба со младите во Ѓорче Петров. Младите...