Македонија,Крими хроника

Тигрите го ваделе телото во распаѓање, потполковникот на АРМ починал дента кога исчезнал

Тигрите го ваделе телото во распаѓање, потполковникот на АРМ починал дента кога исчезнал

Полицијата вчера потврди дека возачот кој беше пронајден мртов на автопатот Скопје- Велес е 45-годишниот Робертино Чонтев, потполковник во АРМ, кој беше пријавен како исчезнат на 24 јули годинава.

Тој беше пронајден мртов кај автомобилот кај тунелот во Катланово.

Како што пренесува Дневник, мистеријата е решена на 1 август кога возач со својот автобил застанал на патот да се одмори и го видел паднатиот автомобил, по што веднаш ја известил полицијата. Уште кога беше пронајден автомобил Рено 9 каков што возел потполковникот, се претпоставуваше дека ќе биде пронајдено неговото тело.

isceznat-4-

Алпинистички тим на Тигрите со јажиња влегол во амбисот и забележал маж во фаза на распаѓање. Телото било извлечено по неколкучасовна интервенција.