Секс

Употребувајте ги максимално: 7 реченици кои мажите сакаат да ги слушнат

Употребувајте ги максимално: 7 реченици кои мажите сакаат да ги слушнат

Иако тоа никогаш нема да ви признаат, мажите обожуваат да добиваат комплименти- поготово во кревет. Ова се неколку реченици кои ќе им ја поткренат самодовербата и ќе ги мотивираат да се трудат повеќе.

1. Колку си голем

Оваа реченица се однесува на должината и ширината на неговиот пенис, а не на неговата висина. Употребете ја во вистинскиот момент и контекст.

2. Колку добро тоа го правиш

Без оглед дали партнерот ве бакнува по врат, стомак или усните, ништо нема да го возбуди повеќе од оваа реченица изговорена со длабока воздишка.

par-seks-1391365098-25800

3. Изгледаш секси кога го правиш тоа

Не се чувствуваат сите мажи 100 отсто со самодоверба без облека, па оваа реченица ќе им примами насмевка на лицете и ќе им даде мотивација за тоа да го направат уште подобро.

4. Ова беше најинтензивниот оргазам кој некогаш сум го доживеала

Тие сакаат да слушнат дека нивниот труд и внимание се забалежани од ваша страна. Не само дека уживаат во потврдата дека се вешти во креветот, туку и вие дека сте задоволени.

5. Го обожувам мирисот на твоето тело

Сексот е физичка активност која постигнува потење и поради која многу мажи чувствуваат непријатност во спалната соба. Да, признајте му дека неговиот природен мирис е всушност за вас афродизијак.

seks-1402771615-38890

6. Дали ќе ми дозволиш орално да те задоволам?

Директниот пристап секогаш пали. Поготово ако вашиот партнер не е навикнат на разменување на секси реченици во кревет. Можно е да ве замоли да повторите уште еднаш, бидејќи ќе помисли дека слухот го издава.

7. Ова беше најдобриот секс в о мојот живот

Ова е најдобрата реченица која можете да ја упатите до својот партнер. Изговорете ја само ако е тоа целосна вистина, глумењето на уживање никогаш не било во мода.