Македонија

Утре без струја делови од Чаир и Центар

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по известувањето добиено од ЕВН Македонија АД, ги известува граѓаните  дека заради технички зафати во електро-системот утре без електрична енергија ќе останат:

– во време од 08:00 – 15:00 часот,  корисниците од:  ул. Краварска и ул. Алберт Станиќ.  (општина Чаир)

– во време од 08:30 – 14:30 часот,  корисниците од:  ул. Ордан Чопела , ул. 145 и ул. 147.  општина Чаир)

– во време од 09:00 – 15:00 часот,  корисниците од:  ул. Скупи и ул. 3  (општина Карпош)

– во време од 09:00 – 14:00 часот,  корисниците од ул. 162, ул. 165, ул. 166, ул. 171 и ул. 172.  (општина Центар)