Балкан

ВИДЕО: Грчките Анонимуси одговорија на видеото за името на Македонија

ВИДЕО: Грчките Анонимуси одговорија на видеото за името на Македонија
Анонимуси го хакираа сајтот на јапонскиот премиер  

Дури Анонимуси прават повеќе од грчките политичари за да ја заштитат грчката историја и наследство во однос на спорот за македонското име, пишува интернет порталот Greekreporter. gr известувајќи за видеото објавено од Анонимуси.