петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 66

ВИДЕО: Момци кои дофрлуваат на улица изненадени од своите мајки

momce

Последни вести

Седум од десет жени секојдневно  доживуваат сексуално вознемирување на улиците на главниот град на Перу, Лима.

Поради тоа, екипа од ТВ шоу е решила да направи мал експеримент. Открила некои од уличните свиркачи и им приредила непријатно изненадување.

Во експериментот се вклучени и нивните мајки, кои биле преоблечени и носеле перика за да не бидат препознаени. Ова било големо изненадување за свиркачите, но и за мајките кои не биле свесни за проблематичното однесување на нивнитесинови.

Најчитани вести