Магазин

ВИДЕО: Оскар, кучето кое не сака да стане рано наутро!

ВИДЕО: Оскар, кучето кое не сака да стане рано наутро!

Проблемот со станувањето наутро е проблем за луѓето, но и за животните.

Ова прелатко куче се вика Оскар, а неговиот најголем кошмар му е наутро, а не навечер.

Оскар никако не сака да се разбуди рано, туку обожава да остане стуткан под топлиот јорган.

Неговите сопственици ја снимиле неговата реакција на алармот кој упорно ѕвони. Погледнете како изгледаат утрата на Оскар.