Магазин

ВИДЕО: Вака Полска се подготвува за војна!

ВИДЕО: Вака Полска се подготвува за војна!

Со овој топ Полска се подготвува за Трета светска војна.

„Топот“ може да биде сериозно оружје, но само ако се реши проблемот со држењето на истиот, бидејќи не е најпаметен избор човекот да го држи.