понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 75

Во прекин сообраќајот на граничниот премин стар Дојран

Поради штрајк на грчките земјоделци ќе има прекин на сообраќајот на граничниот премин „Дојрани“.

Во прекин сообраќајот на граничниот премин „Богородица“

Поврзани вести

Поради штрајк на грчките земјоделци ќе има прекин на сообраќајот на граничниот премин „Дојрани“.

Како што информира АМСМ од 18:00 до 22:00 часот во целосен прекин ќе биде сообраќајот при влез и излез од Република Грција на граничниот премин ,,Дојрани” односно „Дојран”.

Најчитани вести