Македонија

Вторник неработен ден, наредниот викенд е продолжен

Вторник неработен ден, наредниот викенд е продолжен

 

Утре по повод празникот 11 Октомври, Денот на народното востание, ќе одмориме од работните обврски.

Нареден неработен ден е 23 октомври, недела, со што понеделникот ќе биде неработен, а последниот празник за годинава, и ден во кој ќе здивнеме од работните обврски, е 8 декември, празникот Свети Климент Охридски.