четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Затворен даночниот шалтер во општина Гази Баба

Од сега граѓаните на општина Гази Баба услугите ќе треба да ги користат во просториите на УЈП-Генералната дирекција Скопје, информира општина Гази Баба.

133347748

Последни вести

Даночниот шалтер на Управата за јавни приходи-Регионална дирекција Скопје, кој беше поставен во просториите на општина Гази Баба од денеска е затворен.

– Од сега граѓаните на општина Гази Баба услугите ќе треба да ги користат во просториите на УЈП-Генералната дирекција Скопје, информира општина Гази Баба.

Најчитани вести