Балкан

Затвореник во Србија си ја уби сопругата

Затвореник во Србија си ја уби сопругата

Затвореникот Иван Миловановиќ ја убил својата сопруга денес околу 12:30 часот во просторите на затворот во кој бил сместен, јавува порталот Блиц.

Миловановиќ ја убил својата жена Бојана за време на денешната посета во затворот во Ниш. Увидот е во тек.