Шефот: Што не кажувате дека и неформалниот маж на Мила Царовска отворил локал во Ист Гејт

Извесен твитерџија „Шефот“ по повод отворањето на големиот мол „Ист гејт“ забележува: „Што не кажувате дека и неформалниот маж и на малото диктаторче @mila_carovska  отворил локал у Ист Гејт“.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.