И Џафери во 2020 година се заколна во Република Македонија

Талат Џафери положи заклетва во 2020 година како претседател на Собранието две години после потпишувањето на Преспанскиот изговарајќи „Република Македонија“.

Арбр Адеми веројатно заборавил во што се заколна „командатот Форина“. Па добро е да се потсети.