Боки 13 правел оргии со српски политичар

Во телефонот на македонски водител и поранешна риалити ѕвезда, Боки 13 полицијата пронашла шокантна преписка со еден српски политичар, објави белградски ,,Телеграф’’. Во текстот се вели: ,,Пронајдени се и експлицитни фотографии од нивно интимно дружење’’.

Весникот најави дека целиот текст ќе биде објавен во викенд бројот под наслов „Боки правел оргии со српски политичар“. Во најавата весникот прашува: ,,Какви се врските на корупциската афера ‘Рекет’ и ‘забранетата љубов’? Дали српскиот политичар емотивно го искористувал Бојан Јовановски за да добие дел од милионскиот колач?’’.

Што уште откриваат материјалите од телефонот, ќе може да се причита во викенд изданието на српски ,,Телеграф’’.