Македонија

Завршена обдукцијата на загинатите Македонци кај Лесковац, има две претпоставки како причина за трагедијата

Во капелата на Општата болница во Лесковац се телата на трojцата загинати во несреќата кај Лесковац, откако автобус со македонски ознаки...