Делови од општина Кисела Вода без струја

Без електрична енергија денеска од 8:30 до 11 часот ќе останат дел од корисниците од улицата „Христо Татарчев“ 1 број 103, зад „Агрохемија“ во општина Кисела Вода.

Во периодот од 9:00 до 12.00 часот без струја ќе бидат дел од жителите лоцирани на улицата „Антон Димитров“ (122-126) во Драчево, општина Кисела Вода.