Директорите на ФЗОМ во посета на Битола

Во рамките на новиот Проект „Директорите на ФЗОМ директно со осигурениците“, директорите на ФЗОМ, Сашо Стефаноски и Орхан Рамадани, заедно со стручниот  тим на ФЗОМ , денес  го поминаа поголемиот дел од работниот ден  со вработените  и со осигурениците во Подрачната служба –Битола.

direktori_FZOM_poseta_bitola (2)

Во рамките  на посетата на Битола, директорите на ФЗОМ  ја посетија и  новоотворената аптекарска станица во  битолското село Могила.