Градоначалникот на Ѓорче Петров не сакал да разговара за загадувањето

164

Што е многу, многу е!
Кафана мајстору , претера!
Не дојде на седница на совет, а ребаланс на буџет се носеше!
Сакавме да поразговараме за загадувањево, бидејќи први сме како општина Ѓорче годинава, а пред две год не се ни споменувавме, но овие твоите не ни дадоа да имаме точка на дневен ред на темава!
Ни ги одбија сите предлог мерки!
Ти ниту една немаш предложено ставка во оваа насока во ребслансот на буџет, око не ти трепнува што се угушивме, а прв беше на протестите пред 3 год, нудевте решенија и алпски воздух!
Ама не ви било до воздухот , до провизиите ви било, Наумоски!
Ред е да се извините за лагите и да заминете!, напиша Марија Андоновска член на совет на Општина Ѓорче Петров.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.