Јавна расправа за новиот закон за електронски комуникации

Јавна расправа за новиот закон за електронски комуникации организира денеска Министерството за информатичко општество и администрација.

Предлог-законот за електронски комуникации е поставен на Единствениот национален електронски регистар на прописи на Македонија, каде свои коментари и забелешки можат да остават сите организации, институции и граѓаните. Текстот има 194 члена.