Магазин

Кои се среќните броеви на хороскопските знаци?

Кои се среќните броеви на хороскопските знаци?

Ѕвездите нека ви откријат кој е вашиот среќен број или број кој ве опишва вас, вашиот карактер и секојдневние.

Овен

Бројот 1 им припаѓа на Овните. Секогаш прв, активен, води и брза.

Бик

На Бикот му припаѓа бројот 2. Тој гледа секогаш нешто да има и да постави одредени вредности.

Близнаци

На близнаците им припаѓа бројот 3. Изразена способност за комуникација и двојна природа. Среќен му е и бројот 2.

Рак

На Раковите им одговара бројот 4. Овој број на означува нивната природа, склоност кон театралноста, спортот, децата и младите.

Лав

На Лавот му припаѓа бројот 5. Овој број ја означува склоноста кон секојдневната работа, навиките, грижата за здравјето и медицината.

Девица

На девиците им припаѓа бројот 6. Склоност кон секојдневните навики, грижата за здравјето и медицината.

Вага

На Вагата и припаѓа бројот 7. Овој број означува партнерство, брак и функционирање во пар.

Скорпија

На Скорпиите им припаѓа бројот 8. Ги опишува борбата, страста, дигнување од дното, трансформација и сексуалност.

Стрелец

На Стрелците им одговара бројот 9. Ги карактеризира религијата, филозофијата, слободата и далечината.

Јарец

На Јарците им одговара бројот 10. Поврзан е со напредување, статус и кариера.

Водолија

На Водолиите им одговара бројот 11. Ги карактеризира пријателство, хуманост, социјална служба.

Риби

На Рибите им одговара бројот 12. Овој број претставува соништа, потсвест, мечтаење, лудница, затвор.