Министерката Цаци станува шланг

Министерката за одбрана Славјанка Петровска секое утро вежба во фитнес салата Кан во скопско Козле.

Таа доаѓа околу 08 часот со службено обезбедување и автомобили, а таа почнува со вообичаените вежби.

Фитнес салата отвора само за министерката Цаци, а инаку вообичаено вежбалната работи од 11 до 22 часот.

Како и зошто отвора за министерката и дали тоа е дозволено ќе биде предмет на друго истражување.

* Секоја сличност со постоечките настани и случувања е случајна, освен онаа која не е.
Рубриката е наменета за политичка сатира и веста не треба да се земе за вистинита