Мисајловски: Kупувањето пратеници некако стана заштитен знак на СДСМ

58

Фејсбук објава на Владо Мисајловски од ВМРО-ДПМНЕ:

„Техничкиот премиер вели купувањето пратеници било небулоза на опозицијата.
Тоа што работата не им е завршена, не значи дека “понуди” до пратеници нема. А впрочем купувањето пратеници некако стана заштитен знак на СДСМ за што говори и минатото искуство.

Од Власт која организираше поткуп и фалсификат избори какви што поминавме, не може да се очекува чесност и принципи.

Што се однесува до формирањето на нова влада и неговото тврдење дека залудно се чекале нови избори, добро е доколку еве толку е уверен дека СДСМ ќе ја формира владата да видиме кој е составот на таа влада, чиво ќе биде премиерското место и чуму толку нервоза доколку работите им одат “подмачкано” или да не биде работата кажана низ призмата на еден од нивните потпретседатели “гладна кокошка просо сонува”, тоа допрва ќе видиме⁉️“

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.