Николоски на Божикен коктел во ОК на ВМРО-ДПМНЕ Радовиш

Традиционален Божиќен коктел во организација на ОК Радовиш. Прекрасно поминат ден со членството, сплотени и силни ќе победиме! Среќни празници! Порача потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски.