Поздрав до Али: Победничко утро кое вреди да се започне со кекси и млеко

Фејсбук објава на Јован Јаулески од ВМРО-ДПМНЕ:

„Добро утро горда Македонијо!

Прекрасно победничко утро кое вреди да се започне со кекси и млеко.

Поздрав до Али. Не е така лоша комбинација, благодарам на советот“.