Македонија

Промоција на Лабораторија за оптички комуникации

Промоција на Лабораторија за оптички комуникации

Министерот за образование и наука, Спиро Ристовски, денеска ќе присуствува на промоција на Лабораторијата за оптички комуникации, инсталирана на Факултетот за електротехника и информациски технологии при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје.