Стојаноски: Македонија е твоја и промените зависат од секој од вас

Да ја вратиме Македонија на народот – Македонија е твоја и промените зависат од секој од вас, напиша на Фејсбук, пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Бојан Стојаноски.

-Конвенција за претставување на кандидатите за пратеници на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „Твоја Македонија” за парламентарните избори 2024 година. Да живее Македонија! Порача Стојаноски.