Утре без струја делови од Карпош, Центар и Петровец

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 08.03.2024 година (петок ) без електрична енергија ќе останат:

• во периодот од 08:15 до 14:30 часот, корисниците од с.Летевци, с.Брезница (општина Петровец)
• во периодот од 09:00 до 11:00 часот, корисниците дел од Ул. Стогово ( општина Карпош )
• во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Питу Гули бр. 35, 37 и 39 ( општина Центар)