7 C
Skopje
сабота, мај 30, 2020

Утре без вода Припор

16

Прекинот ќе биде поради замена на два затварачи Ø-150 во резервоар Припор 1, чистење и дезинфекција на коморите на резерварот Припор 1 и поради замена на вентил од 2 ʺ на потисен цевковод од пумпена станица Припор до резервоар Припор 1.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.