Утре дел од Карпош без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги  известува граѓаните дека, поради  технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, на ден 12.06.2024 година (среда):

Од 09:00 до 12:00 часот, без електрична енергија ќе останат дел корисниците на ул.Женевска. (Општина Карпош).

Од 10:30 до 15:00 часот, без електрична енергија ќе останат  ул.Ванчо Мицков околу месната заедница. (Општина Карпош)