ВИДЕО: Грозните навики на Јоаким Лев

Компилација од моменти на германскиот селектор Јоаким Лев од кои ќе ви се наежи кожата и ќе се згрозите.

Тој очигледно има навика да ги душка мишките, да вади „руда“ од носот, а потоа знае истата и да проба.

Погледнете…