ВИДЕО I Маричиќ со службено возило пристигна да даде потпис за Пендаровски

Бојан Маричиќ, прв заменик на претседателот на Владата на Македонија задолжен за европски прашања, дојде да се потпише за претседателската кандидатура на Стево Пендаровски со служебно возило.