(ВИДЕО) Шведска почна со микрочипирањето

Шведска: Започна микрочипирањето (8 мин видео), сега за сега е доброволно и со ентузијасти. Што е следно??

Околу 130 фунти чини да се инсертира чипот внатре во организмот. Погледајте го видеово каде што се прикажани ентузијасти кои за себе сметаат дека се киборзи. Тие сметаат дека се што сега им е потребно на електронско ниво, клучеви, телефон, кредитни картички, пасворди, се е вградено во чиповите.

Kомпанијата “Biohax” успешно го спроведува сега за сега проектот за вградување на поткожни чипови. Веќе неколку илјади луѓе во Шведска го вградија. Претставникот на компанијата се надева во скоро време на пробив на европскиот пазар.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.