ВИДЕО | Стаорец внесе страв и немир меѓу пратениците

Претседателката на регионалниот парламент на Андалузија, Марта Боске, им се обраќаше на пратениците кога големиот глодар реши да се приклучи на дебата во собраниската сала.

Претседателката крикна и остана во шок, а пратениците се обидоа да сторат нешто.

Или ништо, бидејќи се врткаа наоколу посматрајќи го стаорецот.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.