Македонија

Без струја неколку улици во повеќе скопски населби и села

Без струја неколку улици во повеќе скопски населби и села

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по известувањето добиено од ЕВН Македонија АД , ги известува граѓаните  дека утре без електрична енергија ќе останат:

во периодот од 08.30 до 11.30 часот, дел од корисниците од село Студеничани улици со бр.1 и 3. ( општина Студеничани )

во периодот од 08.00 до 15.00 часот, дел од корисниците од  село Добри Дол и село Ракотинци ( општина Сопиште )

во периодот од 08.00 до 13.00 часот, дел од корисниците од бул. АСНОМ број 58, 60 и 62 ( општина Аеродром )

во периодот од 09.00 до 16.00 часот, дел од корисниците од село Марино – ул. 532, ул. 527 и ул. 526 ( општина Илинден )

во периодот од 11.30 до 15.30 часот, дел од корисниците од ул. Франц Прешерн ( општина Ѓорче Петров)