Секс

Доживејте врвно задоволство со помош на секси лепливи траки

Доживејте врвно задоволство со помош на секси лепливи траки

Во садо-мазо светот се користат полно додатоци заради подобро уживање. Лисици, камшици, превези за очи.

Двојките кои се нови во тие игрички често не знаат како и со што да започнат.Оваа леплива трака од КинкЛаба можеби е она што им треба. Освен што оваа играчка за секс добро изгледа, лепливата трака за врзување од КинкЛаба едноставна е за користење. Не се лепи за косата и за кожата, туку сама за себе, што ја чини идеална за брзо ставање и безболно отстранување.

Немате да имате проблеми со врзување на лепливите траки, откако ќе ја наместите крајот ставете го на некој друг дел на траката и таа ќе биде зацврстена.

Траката ќе стои ионака како сте ја наместиле додека не ја одмотате. Оваа ПВЦ леплива трака може да се користи повеќе пати. Достапна е во три бои црна, црвена и розева.

Во случај да ви затреба брзо да ја отстраните, пресечете ја со ножички. Никогаш не го оставајте врзаното лице без надзор или во иста положба во исто време.

Не треба да биде премногу стегната, важно е циркулацијата да биде непречена. Траката не е наменета за замотување околу врат ниту за прекривање на устата или носот. Држете се до наведените упатства кои одат со лепливата трака за врзување и уживање во садо-мазо игричките и играта може да почне.