Секс

Оваа Украинка ќе ве излуди со танцот на шипка (ВИДЕО)

Оваа Украинка ќе ве излуди со танцот на шипка  (ВИДЕО)

Анастазија Соколова стекна светска слава со учеството во британската верзија на шоуто „Јас имам талент“, со нејзиниот неверојатен талент за танц околу шипка.

Таа својот талент во меѓувреме го доведе до совршенство, а нејзините точки просто зрачат со еротика.

Анастазија ја искористи светската слава за да го отвори студиото за танц „Соколова“, као и брендот „Соколова“ под која продава секси спортска опрема, наменета за танц на шипка.