Македонија

Пет нови директни дестинации од скопскиот аеродром

Пет нови директни дестинации од скопскиот аеродром
Пет нови директни дестинации од скопскиот аеродром

Од скопскиот аеродром директно ќе се лета до пет нови дестинации.

По повод новите 5 директни линии, ТАВ Македонија утре во 12.00 часот, ќе организира настан во терминалната зграда на аеродромот „Александар Велики“ во Скопје, каде ќе бидат дадени подетални информации.

На прес-конференцијата ќе зборуваат министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски, Зоран Крстевски- генерален директор на „ТАВ Македонија“ и Даниел Де Карваљо- портпарол на „Визер“.