Македонија

СДУ: Дел од партиите да ги преиспитаат одлуките и да излезат на избори

СДУ: Дел од партиите да ги преиспитаат одлуките и да излезат на избори

-Социјалдемократската Унија ги охрабрува, а воедно ги повикува сите политички партии кои не се дел од оваа коaлиција, да ги преиспитаат своите одлуки и да излезат на следните парламентарни избори, се вели во соопштението од партијата.