Магазин

Светскиот ден на среќата Државна лотарија го одбележа со нови среќни добитници

Светскиот ден на среќата Државна лотарија го одбележа со нови среќни добитници

Месецот на среќата, како што многумина го толкуваат месец март, доколку се суди според добитниците кои го дополнија списокот среќни лица на Државана лотарија на Македонија, навистина е таков. Додека голем дел од светот, вчерашниот ден го одбележаа како светскиот ден на среќата, дури двајца наши играчи им се радуваа на добивките.

Елена и Мите се среќните сестра и брат кои се радуваа на среќата токму вчера. Во продажното место Анафил во Кочани, прво братот купил инсант лоз Подарок. Откако добил 100,00 денари, се мотивирала и неговата сестра. Таа го купила следниот инстант лоз Подарок од истото место, па веднаш потоа се израдувала на 3те идентични суми кои и ја донесоа добивката од 60.000 денари.

И Елена и Мите се редовни играчи на Инстант лотаријата и НОВОЛОТО од понудата на игри на среќа на Државна лотарија на Македонија.

Само за потсетување Инстант лотаријата Подарок има цел да ви ги развесели празниците, па дури и да ви го претвори во празник некој сосема обичен ден. Со лозот Подарок може да се репи дилемата за подарок за роденден, именден или било каков друг повод.