Македонија

Убавините на Македонија во Aspire Magazine, специјалноиздание на Travel Weekly за луксузен туризам

Убавините на Македонија во Aspire Magazine, специјалноиздание на Travel Weekly за луксузен туризам

Убавините на Република Македонија се појавија во Aspire Magazine, специјалното издание на Travel Weekly за луксузен туризам.

aspire-mkd

Лела Крстевска, директор на Агенцијата за промоција и поддршка на туризам, даде интервју за овој магазин, потенцирајќи ги природните убавини на Македонија и потенцијалите со кои располага за овој вид на туризам.

aspire-mkd-2

Поради покажаниот интерес од британската публика,Агенцијата за промоција и поддршка на туризам оваа година во месец ноември ќе учествува на Aspire Forum, организиран од Travel Weekly Group, каде ќе се остварат средби со над 50 тур оператори пред кои ќе биде презентирана туристичката понуда за луксузен туризам.